همزمان با فرارسیدن هفتهی کتاب ۱۸ انجمن ادبی فعال در حوزههای شعر و داستان خود را مهیای برگزاری جلسات رونمایی، نقد و بررسی کتاب میکنند.
در این راستا بنیاد شعر و ادبیات داستانی به عنوان بازوی اجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ساماندهی فعالیتهای انجمنهای ادبی تعدادی از انجمنهای فعال در حوزه شعر و داستان در ۱۷ شهر و روستای کشور را برای برگزاری برنامههای مرتبط با حوزه کتاب در زمینهی شعر و ادبیات داستانی حمایت خواهد کرد.
شهرهای تهران، اهواز، شیراز، رشت، قم، کرج، کرمان، قزوین، سبزوار، محلات، تربتجام، دلیجان، پرند، رامیان، خورموج، پرند و همچنین روستای وهنآباد از توابع شهرستان رباط کریم میزبان برنامههای هفتهی کناب خواهند بود.
این نشستها در قالب جشن امضای کتاب، آیین رونمایی، نقد و بررسی، شعر خوانی و داستانخوانی بوده و با حضور استادان مطرح ادبیات کشور در حوزه شعر و داستان برگزار خواهد شد.
شاعران و نویسندگان سرشناسی، چون مصطفی رحماندوست، م. موید، محمدعلی مجاهدی، اسماعیل امینی، عبدالجبار کاکایی، راضیه تجار، ناصر فیض، بیوک ملکی، خسرو باباخانی، قاسمعلی فراست، ابراهیم زاهدی مطلق، قربان ولیئی، محمدجواد جزینی، حمیدرضا شکارسری، غلامرضا طریقی، بهمن ساکی، سعید بیابانکی، سیداکبر میرجعفری، محمد بکایی، محمدسعید میرزایی، محمدکاظم مزینانی، احمد علوی و علیرضا بدیع از مهمانان ویژهی این برنامهها هستند.
سلسله برنامههای هفته کتاب از یکشنبه ۲۱ آبان همزمان با افتتاحیه هفته کتاب آغاز شده و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.
برنامههای دیگری نیز توسط بنیاد شعر و ادبیات داستانی در هفته کتاب برگزار خواهد شد که طی روزهای آینده به اطلاع علاقهمندان حوزهی شعر و داستان خواهد رسید.
حكمت و عرفان اسلامي ميراث گرانبهاي ديني و علمي و يكي از سرمايههاي گرانسنگ فرهنگي به شمار ميرود ضرورت دارد تا گنجينه ارزشمند نسخ خطي عرفان اسلامي از ابعاد مختلف مورد بررسي و تحليل قرار گيرد. بدین منظور بايد ابتدا آنها را احيا كرد و از قالب نسخ خطي بيرون آورد و به صورت منقح و تحقيق شده در اختيار اهل تحقيق قرار داد. قطب علمي تحقيق در متون حكمي و عرفاني با توجه به اهميت و ضرورت موضوع فوق- چنان كه در برنامه پيشنهادي خود بيان كرده است- در مرحله اول فعاليت خود در نظر دارد سي تا چهل متن برگزيده از متون عرفاني را تصحيح كند.انجام این کار موجب می گردد که گنجینه گرانبهايي كه در بردارنده انديشههاي ناب براي اعتلاي مقام انساني است در اختيار جامعه بشري قرار گيرد ودر مجاري فرهنگي، ادبي و اجتماعي و ابعاد مختلف انساني قابل استفاده باشد.